Illu-ster op Etsy | Illu-ster on Etsy

Illu-ster is nu ook op Etsy te vinden! Etsy is ideaal voor de internationale bezoekers, maar natuurlijk ook binnen Nederland een heel leuk platform. De verzendkosten in Nederland zijn via Etsy gratis, en voor het buitenland een vast bedrag.

Illu-ster can now also be found on Etsy! Etsy is ideal for international visitors, but of course also a very nice platform within the Netherlands. The shipping costs in the Netherlands are free via Etsy, and a fixed amount abroad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s