Nieuw atelier | New studio

Hoera, vandaag kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe atelier. Deze leuke plek in De Bilt wordt ook het bezoek- en afhaaladres van Illu-ster, mijn webwinkel. Deze illustratie maakte ik al een paar jaar geleden en moest mijn toekomstdroom voor Illu-ster voorstellen. Nou, een echte winkel is het nog niet, maar het komt aardig in de buurt. De leuke ronde raamsticker heb ik al besteld! Hopelijk kan ik snel bezoekers gaan ontvangen, maar voorlopig heb ik mooi de tijd om in te richten.

Hurray, today I received the key to my new studio. This nice place in De Bilt will also be the visiting and pick-up address of Illu-ster, my webshop! I made this illustration a few years ago and it represents my dream for Illu-ster. Well, it is not yet a real store, but it is quite close. I have already ordered the nice round window sticker! Hopefully I will be able to receive visitors soon, but for now I have time to set up.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s