Illu-ster in Flow Magazine

Wat een leuke verassing was het toen ik eind vorig jaar gevraagd werd door Flow Magazine om iets over mijzelf en mijn shop Illu-ster te vertellen. In Februari 2020 werd het in de rubriek Hoofd & bijzaken gepubliceerd. Als je op de afbeelding klikt kun je het artikeltje ook op de website van Flow vind, bij ‘Gezien in Flow’.

What a nice surprise it was when I was asked by Dutch Flow Magazine at the end of last year to tell something about myself and my shop Illu-ster. In February 2020 it was published in the section Hoofd & bijzaken. If you click on the image, you can also find the article on the Dutch Flow website, at “Gezien in Flow”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s