Portretten op maat | Custom portraits

Sinds kort kun je in mijn shop Illu-ster portretten op maat bestellen. Heel erg leuk als profielportret voor social media, als illustratief element op een visitekaartje of als cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Ik laat me inspireren door jouw wensen en foto’s. Neem eens een kijkje op de website en ontdek de verschillende mogelijkheden!

Recently you can order custom portraits in my shop Illu-ster . Very nice as a profile portrait for social media, as an illustrative element on a business card or as a gift for a special occasion. I am inspired by your wishes and photos. Take a look at the website and discover the various possibilities!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s