Waar was ik nou?

0BFFFB86-0CD4-4AEB-9F78-6DF493B70E6A

Lieve lezers,

Ik kreeg zóveel aanmeldingen voor Teken(z)ingen en toen stopte ik met schrijven. Het was omdat alle goede dingen tegelijk kwamen. Ik vond na jaren zoeken een passend huis, ik vond na lang solliciteren een leuke parttime baan. Tegelijkertijd werkte ik hard aan mijn illustratieportfolio en aan een eigen productlijn met kaarten en prints. In het begin gaf ik ook nog zanglessen, maar ik merkte dat dat teveel werd. Ik kan zanglessen niet op de automatische piloot doen, ik moet er fit en uitgeslapen voor zijn, en innerlijke rust voor twee hebben. Ik zing nu nog af en toe bij mijn favoriete projectkoor en doe een enkele keer een optreden waar ik lekker de tijd voor neem.

Het illustreren heeft inmiddels een vlucht genomen. Er komt in het najaar een publicatie in het tijdschrift FLOW, en een in de FLOW scheurkalender 2019, ik heb een eigen kalender 2019 gemaakt, mijn kaartjes en prints beginnen te lopen, er loopt een illustratie opdracht voor een openbare ruimte, en….er wordt onderhandeld bij een grote kinderboekenuitgeverij over een serie kinderboekjes!

Alles waarvan ik een jaar geleden bijna niet eens durfde te dromen.

Teken(Z)ingen krijgt een herstart, want tja, ik kan nu eenmaal niet zonder zingen. Maar  het zal minder vaak over zingen gaan omdat ik ook heel graag over mijn illustratiewerk wil schrijven. Dus mocht dat voor jullie een afscheid betekenen zeg ik bij deze: Dank, veel dank voor het lezen en volgen van Teken(Z)ingen en: Never stop Singing!

Liefs,

Saskia

P.S. Bij Illu-ster krijg je met code Teken(Z)ingen gratis verzenden op deze twee:

425231E7-11F3-46B5-A61C-73FC862C273B0BFFFB86-0CD4-4AEB-9F78-6DF493B70E6A

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s