Meet the maker van teken(z)ingen

Het is even rustig met de teken(z)ingen in de vakantie. Ik heb lekker pauze om nieuwe ideëen en inspiratie op te doen. En ik hoop dat jullie ook allemaal kunnen uitrusten en genieten van wat vrije tijd.

Ik heb niet helemaal stilgezeten, want bij Motiflow, een online platform waar je unieke patronen van designers op stof, behang en papier kunt bestellen, hadden ze gevraagd of ik designer van de maand augustus wilde zijn. Wat een eer! Ze hebben een heel erg leuk interview gemaakt waar teken(z)ingen uitgebreid besproken wordt. Dat wil ik wel met jullie delen!

Je kunt het interview vinden op: blog.motiflow.com

Tot in september!

Saskia

IMG_0405

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s