Teken(z)ingen

stagefright.jpgHoi! Ik ben Saskia, illustrator en zangeres. Ik kan niet zonder tekenen en niet zonder muziek. Daarom maak ik teken(z)ingen.

Veel mensen hebben last van faalangst, weinig zelfvertrouwen en veel zelfkritiek, waardoor ze moeite hebben met dingen doen die ze leuk vinden. Ik heb er zelf ook veel last van gehad en ben nog steeds op zoek naar manieren om er mee om te gaan, want het leven is te kort om steeds maar bang te zijn!

In mijn teken(z)ingblog schrijf ik over mijn eigen ervaringen met zingen, als zangjuf en als illustrator. Ik hoop mensen te inspireren om zich creatief te durven uiten, zonder angst en onzekerheid. Ik vind het altijd leuk om reacties, vragen en ervaringen van jullie te krijgen!

De tekeningen in mijn blog maak ik met een Ipad Pro. Je mag ze niet kopiëren en gebruiken. Linken naar mijn blogs op social media wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s